NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT קידום אתרים

Not known Factual Statements About קידום אתרים

Not known Factual Statements About קידום אתרים

Blog Article



בכל מה שנוגע לקידום בגוגל באופן כללי ולתוכן באתר בפרט, איכות תמיד עדיפה על כמות. זה בסדר שיהיו לכם פחות עמודי תוכן מהמתחרים אם התכנים שלכם מספקים מידע ומענה מקיף לכל מה שהגולש חיפש.

אם כבר יש לכם ידע וניסיון בעולם קידום האתרים, כנראה שתוכלו לעבד את כל מה שדיברנו עליו וליישם בהצלחה.

תודה לדניאל שטיפל בבקשתי באי הפניית גוגל לאתר. העבודה נעשתה ביעילות, בידע רב, באיכפתיות וברצון לעזור. אין ספק שאמליץ עליכם.

אתרים גדולים כמו אתרי חדשות או רשתות חברתיות יציעו בדרך כלל גם אפליקציה ייעודית.

אם אתם רוצים לאותת לגוגל שהתוכן שלכם הוא לא רק יסודי ומקיף אלא גם מעודכן ורלוונטי להיום, יהיה זה רעיון טוב לעדכן את התכנים המרכזיים באתר לפחות פעם בשנה או במידת הצורך.

חדשים כאן? כל מה שחשוב לדעת על קידום אתרים אני מסביר כאן.

חווית משתמש כמה שיותר טובה, בדגש על גלישה במכשירים ניידים

מיקום גיאוגרפי – אם מדובר במחקר מילים עבור עסק פיזי שנותן שירותים באזור גיאוגרפי מסוים, אין טעם להתחרות על ביטויים כלל ארציים. שימוש בביטויים בעלי אופי גיאוגרפי כגון ״רואה חשבון בחולון״ במקום ״רואה חשבון״ יכולים לעזור לכם גם להשיג תוצאות מהירות יחסית (כי המתחרים הם רק רואי חשבון מחולון) וגם למנוע בזבוז זמן והתעסקות בפניות לא רלוונטיות.

פרסומות המשולבות בראש התוצאות או בצידי העמוד, בפרט קישורים ממומנים הקשורים למילות החיפוש - קישורים ממומנים (פרסומות).

לפני שנתחיל עם מדריך לקידום אורגני בגוגל – לטובת מי שלא יודע, בואו נבין מה זה בכלל קידום אורגני, איך נראות התוצאות האורגניות בגוגל ומה ההבדל בין תוצאה אורגנית בגוגל לבין תוצאה ממומנת בגוגל (מודעה):

מקדמי אתרים רבים אינם נותנים את הדגש הנדרש לקישורים פנימיים, בין אם זה משום שאינם מודעים להשפעה העצומה שלהם, ובין אם מכיוון שהם נרתעים מהעבודה הדי סיזיפית הכרוכה בכך.

אתם יכולים לחשוב על התוכן באתר כמעין חומר גלם – אך לאחר אופטימיזציה טובה, מדובר בתוכן שישרת גם את הגולשים שלכם בצורה הטובה ביותר, אבל גם יעזור לגוגל "להבין" בדיוק על מה העמוד שלכם מדבר, ולהגיש לו את כל מונחי החיפוש החשובים על מגש של כסף – על מנת שלקוחות פוטנציאליים יהיה יותר קל למצוא אתכם בגוגל, על מגוון רחב של מונחי חיפוש שונים.

תדאגו שאתרים אחרים יקשרו אליכם – רצוי אתרים רלוונטיים לתחום שלכם וחזקים ככל האפשר

לעיתים תתקלו בהם בשם ‘קישורים נכנסים’. מדובר על אותם אזכורים שהאתר שלכם מקבל מאתר חיצוני – ומכאן גם מגיע השם. זה אחד האספקטים החשובים here באלגוריתם של גוגל, כאשר על פי רוב קיימת קורלציה בין מספר הקישורים החיצוניים של האתר לבין הדירוג בגוגל.

Report this page